Σχετικά με μένα

Mια  θεολόγος που  ψάχνει και  δεν ησυχάζει. Και άμα βρει κάτι καλό, το παίρνει στα χέρια της με περισσή φροντίδα και το εναποθέτει στα πόδια των πολλών μαθητών της.

Μαθαίνω καλύτερα όταν παίζω, όταν δημιουργώ. Χωρίς να ξεχνώ τον στόχο μου, η μάθηση μπορεί να γίνει διασκέδαση, μια συνεχής παράξενη αναζήτηση, μια πορεία μυστηρίου που σιγά σιγά ανοίγεται μπροστά σου, δρόμος ανοικτός και κλειστός, να τον διαβείς, να τον εξερευνήσεις πριν ίσως χαθείς στα μυστικά τα μονοπάτια.  Και σαν θα βγεις  στο ξέφωτο και στον στρωτό τον δρόμο, πάλι κάποιο νέο παραδρόμι θα σε καλεί σε ένα νέο ταξίδι ανακάλυψης. Ο στόχος θα είναι εκεί και θα περιμένει να ανακαλυφθεί, ο δρόμος θα αλλάζει και θα προκαλεί. Αυτό, λέω εγώ, είναι το μάθημα.

8 σχόλια:

 1. Συγχαρητήρια για την ωραία δουλειά που κάνεις...! Ένας συνάδελφος από τη Ρόδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ καλή δουλειά έχεις κάνει. Συνέχεια εμπλουτίζεις την ιστοσελίδα σου. Εύγε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητό ιστολόγιο Ουρανοδρόμιο
  συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχετε κάνει στο μπλογκ .
  ο κόσμος έχει ανάγκη από άξιους εκπαιδευτικούς και πολίτες σαν εσάς , που προτεραιότητα στη ζωή τους έχουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.
  Δείτε και αυτό
  https://www.youtube.com/watch?v=s48ZZEXNnXY

  καλή συνέχεια στο έργο σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! Χαίρομαι που σας αρέσει αυτή η προσπάθεια επικοινωνίας. Έχω ακούσει το τραγούδι σας και θα το αξιοποιήσω και στην τάξη με την πρώτη ευκαιρία. Καλή συνέχεια και σε σας, στην όμορφη δουλειά σας! Μπράβο!

   Διαγραφή
 4. Συγχαρητήρια για την όμορφη δουλειά σου Σέβη μου!!
  Θεάρεστο έργο και με περισσή αγάπη!! Μπράβο σου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νικολέτα μου, μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς! Αντεύχομαι "καλή πορεία" σε όλα τα όμορφα που δρομολογείς.

   Διαγραφή