Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας στο "Cristian Art"

Το έργο μας "Cristian Art" στο e-twinning κέρδισε και Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους συνεργάτες μας Σωκράτη Βασιόπουλο, Οινόη Καστοριάς  και Roza Moskovyan  Ερεβάν, Αρμενία..
Παράλληλα,  θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ και τους μαθητές μου από την γ τάξη του Γυμνασίου  της Αιανής που συμμετείχαν στο πρόγραμμα για  την μεγάλη προθυμία που δείξανε και τον τρόπο που εργάστηκαν.
Είμαι πολύ περήφανη για σας!

Αγαπητή/έ Sevasti Konstantinidou,

Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Christian art". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο  υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.

Με τους καλύτερους χαιρετισμούς μου
eTwinning Team


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου